Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİÇAĞASPOR BAL LİGİNE DEVAM DEDİ

YENİÇAĞASPOR BAL LİGİNE DEVAM DEDİ
Bolu’da Play-Out final karşılaşması Bolu Atatürk Stadyumunda oynandı. Yeniçağaspor ile Özel İdare Köroğluspor arasında yoğun bir taraftar kitlesi önünde oynanan karşılaşma karnaval havasında geçti. BAL liginde ilimizi Başarılı bir şekilde temsil eden Yeniçağaspor rakibi karşısında baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada 4-0 kazanarak BAL Ligine devam dedi.

Yeniçağaspor ile Özel İdare Köroğluspor Bolu Atatürk Stadyumunda kozlarını paylaştı. Karşılaşma her iki takımın yoğun taraftar desteği ile başladı. Karşılaşmada ilk 15 dakika orta saha mücadelesi ile geçti. Daha sonraki bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Yeniçağaspor ilk golü de bulan taraf oldu. Gol için rakip kaleye baskı kuran Yeniçağaspor Furkan Narin’in sert şutunda top kaleciden döndü. Pozisyonu takip eden tecrübeli oyuncu takımını Özel İdarespor karşısında 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikada bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Özel İdarespor daha istekli. Beraberlik golü için Yeniçağaspor kalesine yüklendi. Geliştirdiği atakta gole çok yaklaşırken mutlak bir gol pozisyonundan yararlamadı.

Daha sonraki bölümlerde rahatlamak için ikinci golü arayan Yeniçağaspor istediği ikinci gole Mert Bulut ile kavuştu.

Bu golün ardından oyundan düşen Özel İdarespor rakibi karşısında etkili olamazken,  Yeniçağaspor farkı açan golü de stoper oyuncusu Soner Can Budak ile buldu.

Tamamen rahatlayan Yeniçağaspor gecenin en etkili oyuncusu Furkan Narin ile skoru 4-0’a getirdi.

Rakibi karşısında farka koşan Yeniçağaspor orta sahada tecrübesini konuşturaarak kaliteli ayak Furkan Narin’in etkili oyunu ile rakibini saf dışı bıraktı. Yeniçağaspor 2022-2023 futbol sezonu için BAL liginde Bolu’yu temsil etmeye 90 dakika sonunda hak kazandı. 

Etiketler: bolu haberler