Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ KILIÇ, TURİZM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ KILIÇ, TURİZM SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Bolu Valisi Erkan Kılıç, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek ilimiz turizminin daha da geliştirilmesi ve tanıtılması için yürütülen çalışmalar ile 2023 Yılı'nda yapılması planlanan projeler ve faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Turizm sektör temsilcileriyle bir araya gelerek 2022 turizm sezonunu ve 2023 yılının hedeflerini değerlendirdi.

Toplantıya Vali Erkan Kılıç’ın yanı sıra Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve sektör temsilcileri katıldı.

“BOLU ÖNEMLİ BİR TURİZM KENTİ”

Sektör temsilcilerini dinledikten sonra bir değerlendirme yapan Vali Erkan Kılıç, “Tabiatın kalbi Bolumuz; sahip olduğu tarihi, doğal, kültürel zenginlikleriyle kış turizminden doğa turizmine, termal turizmden spor turizmine kadar birçok alandaki yüksek potansiyelini çok daha üst seviyelere çıkarabilecek önemli bir turizm kenti.” şeklinde konuştu

“BOLUMUZUN TANITIM FAALİYETLERİNİ ETKİN BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ”

Kılıç, Bolu’nun ulusal ve uluslararası faaliyetlerinin etkin bir şekilde çeşitlendirilmesi gerektiğine işaret ederek; “Hareketli bir turizm sezonunun içerisindeyiz. Bu potansiyeli hep birlikte değerlendirerek coğrafyamızın bize sunduğu avantajları ön plana çıkarmalı, Bolumuzun tanıtım faaliyetlerini gerek ulusal gerekse uluslararası alanda etkin bir şekilde gerçekleştirmeliyiz" dedi.

Etiketler: bolu haberler