Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜRETTİKLERİ ÇANTALARDAN ELDE EDİLEN GELİRLE DEPREMZEDELERE DESTEK OLUYOR

ÜRETTİKLERİ ÇANTALARDAN ELDE EDİLEN GELİRLE DEPREMZEDELERE DESTEK OLUYOR
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun depremzede vatandaşların yaralarının sarılmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlediği kermese, tasarlayıp ürettiği el emeği göz nuru ürünle destek oluyor.

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Bölümü ve BAMER’in tasarlayıp diktiği çantaların satışıyla elde edilen gelir, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılıyor.

Ülkemizde meydana gelen ve 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerin yaraları, birlik ve beraberlik içinde, gönüllülük esasıyla çalışan vatandaşların çabaları ve dayanışmasıyla hızla sarılıyor.

Mart Ayı Boyunca Her Hafta Sonu Depremzedeler Yararına Kermes

Bu kapsamda Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın eşi Dr. Ayşe Elif Kılıç önderliğinde, BTSO TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 11-12 / 18-19 ve 25-26 Mart 2023 tarihlerinde bir alışveriş merkezinde depremzede vatandaşların yararına kermes yapılması kararlaştırıldı.

Malzemelerin tamamı BTSO TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından karşılanan kermesin tüm geliri, Bolu Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından depremzede vatandaşlara gönderilecek.

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Bölümü ve BAMER akademisyen ve öğrencileri de, tasarladıkları çanta modellerinin bir kısmını da Bolu’ya özgü kumaş ve malzemelerle dikerek kermese destek sağlıyor. Çantaların satışından elde edilecek gelir, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.

Etiketler: bolu haberler