Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÜLKÜ OCAKLARI, RAMAZAN KOLİSİ DAĞITACAK

ÜLKÜ OCAKLARI, RAMAZAN KOLİSİ DAĞITACAK
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerinin dağıtımını yapacak. Bolu Ülkü Ocakları başkanı Cihan Özkalem, Bolulu vatandaşları kampanyaya davet ederek; “Ramazan ayı kumanya yardımı her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi her kapıya bir kumanya yardımı etkinliğimize sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı yaklaşan ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için “Birlik Olmanın Tam Vakti” RAMAZAN başlığı altında ramazan kolisi kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Bolu Merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahiplerine ulaşan Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara teslim edecek.

Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için hazırladıkları Ramazan Kumanya Paketinin 350 TL olarak belirlendiğini de duyurdu Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı. Destek ve bağış vermek isteyen tüm Bolulu hayırseverlerin ülkü ocakları ile iletişime geçmeleri gerekmekte ya da Ziraat Bankası İBAN TR88 0001 0000 5035 1938 1150 01 hesabına yaptırmak istedikleri kumanya adeti ücretini yatırabilecek.
Etiketler: bolu haberler