Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TANJU ÖZCAN'IN VİDEOSU SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU! "ALO, CHP GENEL MERKEZİ Mİ..."

TANJU ÖZCAN'IN VİDEOSU SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!
Çarpıcı çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den 1 yıllığına ihraç edilmişti. Sosyal medya hesabından “Şafak 22” notuyla ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok konuşulan “Ben Kemal, geliyorum” söylemine göndermeyle çektiği video sosyal medyaya damgasını vurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) 1 yıl geçici süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Alo... CHP Genel Merkezi mi? Şafak 22. Ben Tanju, dönüyorum" sözleri ile paylaştığı video ile partisine geri dönüşünün sinyalini ses getirecek bir videoyla verdi. Video sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

“ALO, CHP GENEL MERKEZİ Mİ?”

Videoda bir telefon kulübesine ilerleyip ankesörlü telefondan numara çevirdiği görülen Başkan Özcan, telefon konuşmasına “Alo... CHP Genel Merkezi mi?” diyerek başlıyor.

“BEN TANJU, DÖNÜYORUM!”

Tanju Özcan videodaki telefon konuşmasının devamında “Şafak 22. Ben Tanju, dönüyorum!” diyor ve telefonu kapatıyor.

“KILIÇDAROĞLU” GÖNDERMESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı belirlenmeden önce Meclis'te yaptığı bir konuşmadaki eski bir film repliğine göndermeyle söylediği “Ben Kemal, geliyorum”  sözlerinin üzerine Özcan'ın, Instagram ve Tiktok gibi mecralarda popüler akıma benzeyen videosu kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi görerek gündem oldu. 

Etiketler: bolu haberler