Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR’DA FİNAL MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR’DA FİNAL MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Bolu Amatör Ligi 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak bitiren Bolu Özel İdare Köroğluspor, Yeniçağaspor ile oynayacağı final maçı hazırlıklarını Karaçayır’da sürdürüyor. Bolu’nun tanınmış iş insanları Hüseyin Tekin ve Hasan Tekin takımın son antrenmanında futbolculara tatlı ikram ederek destekte bulundu.

Başarılı bir sezonun ardından Bolu Amatör Ligi 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak bitiren Bolu Özel İdare Köroğluspor, Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselmek için final maçına odaklandı.

20 Nisan Çarşamba akşamı saat 21:00’da Bolu Atatürk Stadyumunda Yeniçağaspor ile final maçı oynayacak olan Özel İdare Köroğluspor’da hedef bu maçı kazanıp BAL Ligine yükselmek.

Final maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Sinan Benli yönetiminde Karaçayır’da sürdüren Özel İdare Köroğluspor takımının son antrenmanında sürpriz ziyaretçileri vardı. Bolu’nun tanınmış ve başarılı iş insanları Köroğlu Beton ve Kumsan Şirketler Grubu sahipleri Hüseyin Tekin ve Hasan Tekin Bolu Özel İdare Köroğluspor futbol takımının idmanını izleyerek futbolculara ve teknik heyete tatlı ikramında bulundular. Oyunculara final maçında başarı dileklerini ileten Tekin kardeşler, futbolcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

Etiketler: bolu haberler