Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL, KAYDINI YAPTIRDI

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL, KAYDINI YAPTIRDI
TBMM'de, 14 Mayıs'ta yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından, seçilerek mazbatalarını alan 28. Dönem milletvekillerinden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül kaydını yaptırdı. Akgül’e rozetini MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak taktı.

HABER: ASLI AKIŞ

Milletvekili seçimlerinin tamamlanması ve sonuçların Yüksek Seçim Kurulu tarafından yayınlanmasının ardından mazbatalarını alan milletvekilleri kayıt işlemlerini yaptırmak için TBMM’ye gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. Meclis'e gelen Bolu Milletvekili İsmail Akgül mazbatasını görevlilere teslim ederek kayıt yaptırdı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, 54 yıl sonra Bolu'nun ilk MHP milletvekili olmanın onurunu yaşadığını ifade ederek, "Başta hareketimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühü ve teşkilatlarımızın azmi sayesinde Bolu'da bir başarıya ulaştık." dedi.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylaması için seçim bölgesinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Akgül, Bolu'nun bir rekora imza atacağını söyledi.

ROZETİNİ DURAK TAKTI

Kayıt işlemlerini tamamlayan MHP 28. Dönem MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’e MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak TBMM rozetini taktı.
Etiketler: bolu haberler