Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE BELEDİYESİ’NİN ARAÇ FİLOSU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

GEREDE BELEDİYESİ’NİN ARAÇ FİLOSU GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkurunu genişletmeye devam ediyor. Gerede Belediyesi 3 adet Şehir İçi Dolmuşu ve 1 adet Cenaze Nakil Aracını araç filosuna ekledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın her yıl araç filosuna eklediği araçlar adeta göz kamaştırıyor. Gerede’ye daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için her yıl araç filosunu genişleten Gerede Belediyesi vatandaşlar tarafından takdir topluyor. Filoya yeni eklenen 3 Şehir İçi Dolmuşu işlemlerinin tamamlanmasının ardından vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

“ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİREREK HİZMET KALİTEMİZİ ARTTIRIYORUZ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Araç filomuz artık daha da güçlü. Belediyemiz araç filosunu güçlendirerek hizmet kalitemizi arttırıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa Gerede Belediyemizin çok daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmesi için Hizmet Araçları, İtfaiye araçları, İş Makinaları ile araç filomuzu genişlettik. Yeni aldığımız Cenaze Nakil Aracı, Şehir içi Dolmuşlar, Kamyonet, İş Makinaları alarak daha da güçlendirdik. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. AK Parti Bolu Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın’a, İlçe Başkanımız İsmail Çetin’e, Belediye Meclis Üyelerimize ve tüm Personelime teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Vatandaşlar; belediye filosunu güçlendirerek daha hızlı ve daha kaliteli hizmet noktasında yaptığı hizmetlerden dolayı Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.

Etiketler: bolu haberler