Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DÖRTDİVAN OSB’DE SONA DOĞRU

DÖRTDİVAN OSB’DE SONA DOĞRU
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’i ziyaret etti. Ziyarette Dörtdivan ilçesine kurulması planlanan OSB’de son durum ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ateş’e Dörtdivan’da kurulması planlanan OSB’nin hazırlık çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgiler veren Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan ilçesinde üretim ve istihdam açısından için büyük önem taşıyan OSB projesinin kuruluş başvuru dosyasını Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın taleplerine uygun biçimde hazırladıklarını ve dosyanın Bolu Valiliği’ne sunulma aşamasına geldiğini ifade etti. Dörtdivan Belediye Başkanı Efe, hazırlık sürecinin başından itibaren kendilerine sürekli destek olan TSO Başkanı Türker Ateş ve Oda Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ise ilin topyekün gelişmesi ve kalkınması için ilçelerin de bu doğrultuda gelişmesi gerektiğinin altını çizerek, ilçelerde üretim, yatırım ve istihdamın artmasının il ekonomisinin sağlıklı gelişimi ve büyümesi için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu kaydetti.

Başkan Ateş, gerek Dörtdivan ilçesinin gelişimine, gerekse Bolu sanayisinin büyümesine yapacağı katkı nedeniyle önem taşıyan Dörtdivan OSB’nin kuruluş hazırlıkları sürecinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile de gerekli istişarelerde bulunduklarını dile getirdi.

TSO Başkanı Ateş, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’ye bu süreçte gösterdiği gayret için teşekkür ederek herkesi Dörtdivan ilçesi için büyük önem taşıyan bu projede birlikte hareket etmeye davet etti.
Etiketler: bolu haberler