Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BU TEKNOLOJİYLE KİLO PROBLEMLERİNE SON

BU TEKNOLOJİYLE KİLO PROBLEMLERİNE SON
Bolu Fizyokent Sağlıklı Yaşam Merkezi sahibi Gökhan Çiçekdenk düzenli bir beslenme ile birlikte Andulasyon Terapi uygulandığında daha kolay kilo verildiği hakkında bilgi verdi.


  Andulasyon terapisini anlatan Çiçekdenk; "Andulasyon mekanik osilasyon ile kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşmaktadır. Kalp pili kullanan insanlar hariç herkes üzerinde uygulanabilir, hiçbir yan etkisi yoktur ve vücutta bulunan bütün sıvıların salınımı (osilasyonunu) sağlar." dedi
  Andulasyon terapisi; çeşitli nedenlerle yeteri kadar spor ve aktivite yapamayanların, spor yaparak 2,5 saatte harcadığı enerjiyi oda ortamında andulasyon terapi cihazı sayesinde yarım saatte harcatarak vücudumuzun sıkılışmasını sağlamaktadır. Alete yoğun ilgi olduğunu belirten Çiçekdenk şimdiden onlarca kişinin randevu aldığını ve ilk seansta 3 ile 7 cm kadar incelme yaşadıklarını söyledi. 
ANDULASYON METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR
"Andulasyon, otojen sağlık kaynakları (kendi kendini iyileştirme mekanizmaları) ile kan ve lenf dolaşımının aktivasyonu için çok etkili bir yöntemdir" ifadelerini kullanan Çiçekdenk, "Andulasyon yalnızca bir organ veya bir organ sistemi üzerinde etki göstermek yerine, organizmanın önemli fonksiyonlarının üzerinde bütüncül olarak pozitif bir etki sağlar. Andulasyon, sağlıgın yeniden kazanılması ve sürdürülmesinin temelini oluşturur" dedi. 
MUCİZEVİ ALETİN ÖZELLİKLERİ ;
✔Metabolizmayı hızlandırır.
✔Kilo vermeye büyük yardımcıdır.
✔Dinç hissettirir.
✔Uyku düzeninin sağlanmasına yardımcı olur.
Gazeteci Caner Güngör’de bizzat kendi deneyerek ilk seansta 6 cm kadar göbek bölgesinde incelme yaşadı. Test ettik tavsiye ediyoruz.
Bolu Fizyokent Sağlıklı Yaşam Merkezi  Aktaş, Taşhancılar Cd. No:14200, 14200 Bolu Merkez/Bolu adresinde hizmet vermektedir. 
Randevu almak için; 0374 215 53 68 aramanızı tavsiye ederiz.