Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU ERDOĞAN’I ORADAN BEN İNDİRİRİM”

“BU ERDOĞAN’I ORADAN BEN İNDİRİRİM”
Halkla buluşmak için Bolu’ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'na çağrı yaparak, “Seçim tarihi belli oldu, adayınızı bekliyoruz. Bolu’dan açık çağrıda bulunuyorum. İstediğiniz televizyon kanalında, istediğiniz saatte memleket partisinin genel başkanı olarak ben hazırım.” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,  6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı çıkaramamasına göndermede bulunarak, “Bu Erdoğan’ı oradan ben indiririm diyorum, bu altılı masanın kafası karışık diyorum” sözlerini de hatırlattı.

Haber: Aslı Akış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bolu’ya gelerek esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Valilik önünden başlayarak İzzet Baysal Caddesi üzerinde partililerle birlikte yürüyen İnce, vatandaşlarla kısa süre sohbet etti. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Muharrem İnce, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmedi.

Ziyaretini Köroğlu Heykeli önünde sonlandıran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gazetecilere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs 2023’ü işaret etmesini değerlendirdi.

“6’LI MASAYA TEKLİFİM VAR”

Seçim tarihinin belli olduğunu belirterek 6’lı masaya teklifte bulunan İnce, “Evet değerli arkadaşlar seçim tarihi belli oldu,14 Mayıs. Siyasi partilerin göstereceği adaylar olacak. Yüz bin imzayla aday olmak isteyenler olacak. Benim bir teklifim var; bir an önce altılı masaya önerim şu; geçen dönem beni 51 gün kala aday yaptılar 13 tane vilayet e gidemedim, yetişmedi, zaman yetmedi. Büyük ilçelerin hiçbirine gidermedim. Bence bir an önce adaylar ortaya çıkmalıdır. Seçime 115 gün civarında zaman var.” diye konuştu.

“EKONOMİYİ, SIĞINMACILARI, TARIMI KONUŞSUNLAR”

Cumhurbaşkanı adayı olanların televizyon karşısında ekonomi, tarım, sığınmacılar ve dış politikayı konuşması tavsiyesinde de bulunan İnce; “Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler televizyonlarda milletin önünde tartışsınlar. Ekonomiyi konuşsunlar, sığınmacıları konuşsunlar, tarımı konuşsunlar, dış politikayı konuşsunlar, eğitimi konuşsunlar. Ben bütün cumhurbaşkanı adaylarına buradan, Bolu’dan açık çağrıda bulunuyorum. İstediğiniz televizyon kanalında, istediğiniz saatte memleket partisinin genel başkanı olarak ben hazırım. Millet karar versin.” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİN UMUTLARINI NASIL YETECEĞİZ?”

Bolu’dan “hodri meydan” diyerek milletin vicdanına güvenmek istediğini dile getiren Muharrem İnce, “Medyanın bir kısmını iktidar almış, bir kısmını muhalefet almış, bize hiç yer yok. Medyada yer yok. Hazine parası da yok. Hazineden milyonları alacaklar şimdi. Belediyeler var. Bunların hiçbirisi biz sadece milletimizin vicdanına güvenmek istiyoruz. Bütün cumhurbaşkanı adaylarını televizyonlarda tartışmaya davet ediyorum. Bunda kaçacak bir şey yok. Gençlerin umutlarını nasıl yeteceğiz? Esnafın yüzünü nasıl güldüreceğiz? Tarımı yeniden nasıl ayağa kaldıracağız? Bu sığınmacıları nasıl göndereceğiz? Herkes, bütün cumhurbaşkanı adayları konuşsun, millet de dinlesin kararını versin. Hepsine hodri meydan diyorum.” ifadelerine yer verdi.  

“BU ERDOĞAN’IN DA GİTMESİ LAZIM”      

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın artık gitmesi gerektiğine vurgu yaparak;  “Bu Erdoğan’ı oradan ben indiririm diyorum, bu altılı masanın kafası karışık diyorum. Birisi Türklüğü kaldırıyor, birisi tarikatların önünü açıyor. Bunlarla bu iş olmaz birisi İstanbul Sözleşmesini kabul ediyor, öbürü etmiyor. Biri Libya Tezkeresine evet diyor, öbürü hayır diyor. Bunlar 6 günde dağılırlar. Bu Erdoğan’ın da gitmesi lazım. 20 senedir yoruldu artık. Onun için biz ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket diyoruz. Memleket Partisi olarak sadece gönüllülerin gücüyle, hazine parası olmadan, belediye parası olmadan, müteahhit parası olmadan, sokak sokak Türkiye’yi dolaşıyoruz, takdir milletimizizdir. Tekrar söylüyorum: bütün cumhurbaşkanı adaylarını televizyonlarda tartışmaya, eski günlerdeki gibi, Demirel il Ecevit tartışıyordu. Bizde dinliyorduk. Mesut Yılmazla Tansu Çiller tartışıyordu, bize dinliyorduk. Kararımızı ona göre veriyorduk. Televizyonlarda tartışmaya davet ediyorum hepsini.” Dedi. 

Etiketler: bolu haberler