Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU TÜRKİYE ŞAMPİYONU BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM

BOLU TÜRKİYE ŞAMPİYONU  BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM
Alanya’da düzenlenen Türkiye Minikler Hentbol Şampiyonasında tüm rakiplerini yenen Bolu Gençlik Spor Kulübü şampiyonluk kupasını Bolu’ya getirdi. Antrenörler Bayram Kaya ve Bekir Özseçer:“Bolunun değerine değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Alanya Alsallar’da 1 - 5 Temmuz tarihleri arasında, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonasında Bolu’yu temsil eden Bolu Gençlik Merkezi ve Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Bolu’nun çocukları kısa sürede skoru 3-0’a getirdi ve İstanbul temsilcisi Beykoz Belediyesi mola aldı, mola sonrasında da etkisini devam ettiren Bolu temsilcisi ilk yarıyı 7-5 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı sayılarla başlasa da eden Bolu Gençlik Merkezi ve Spor Kulübü maça ağırlığını koydu ve yakaladığı farkı iyi değerlendirerek karşılaşmada 13-9 galip ayrılan taraf oldu. Bolu ekibinden Arda Kaya Karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala sakatlanarak kenara gelse de karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

“Milli takıma oyuncu yollamak istiyorum”

Bolu Gençlik Merkezi ve Spor Kulübü antrenörleri Bayram Kaya ve Bekir Özseçer gurur, mutluluk ve heyecanı bir arada yaşadığını dile getirerek şunları dile getirdi: “Tüm takımlar gibi bizde uzun ve yorucu bir hazırlık evresiyle buraya geldik, bize inanan ve destekleyenleri mahcup etmediğimiz için çok memnunum. Asıl işin zorluğu şu anda başlıyor, şampiyonluk unvanımızı korumak, hentbol camiasına ve milli takıma oyuncu yollamak istiyorum. Bu hedeflerimi yerine getirebilirsem bolunun ismini Türkiye’de defalarca duyurabilirsem Bolu’nun değerine değer katmış olacağım ve Bolu’yu hentbol camiasında sözü geçen bir noktaya çıkarmış olacağım. Bizlere destek olan tüm herkese ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara’ya minnettarım” dedi.

Etiketler: bolu haberler