Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YARDIMI

BOLU BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YARDIMI
Bolu Belediyesi bünyesinde çalışan tüm personellere toplu iş sözleşmesinden doğan hakları doğrultusunda gıda ve temizlik ürünleri yardımı yapıldı. Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerine kolilerini teslim eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Yaşanan ekonomik sıkıntının farkında olarak, toplu iş sözleşmesinden de fazlasını vermeye çalıştık.” dedi.

Bolu Belediyesi’nde Belediye-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi doğrultusunda personellere verilecek olan gıda ve temizlik ürünleri yardımları yapılmaya başlandı. İlk olarak Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli personeller gıda ve temizlik ürünleri olan yardım paketlerini teslim aldılar. Dış müdürlüklerden başlayan dağıtımlara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı İlhami Yurt da katıldı.

“Fazlasını vermeye çalıştık”

Gıda ve temizlik ürünlerinden oluşan paketlerin dağıtımı öncesi personellerle sohbet eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaşanan ekonomik krize değinerek, “Yaşanan ekonomik sıkıntının farkında olarak, toplu iş sözleşmesinden de fazlasını vermeye çalıştık. Siz yeter ki Bolu için hakkıyla çalışmaya devam edin.” dedi.  Başkan Özcan daha sonra bazı personellere temsili olarak yardımlarını teslim etti.

Belediye-İş’ten teşekkür

Öte yandan Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı İlhami Yurt da yaptığı açıklamada, “Belediyemiz ile Sendikamız arasında yapılan toplu iş sözleşmesine istinaden gıda ve temizlik ürünleri dağıtımında emeği geçen işçi dostu, emeğin ve emekçinin her daim yanında duran Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan beye ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler