Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KAHRAMAN GAZİLERE ZİYARET

BAŞKAN ÖZCAN’DAN KAHRAMAN GAZİLERE ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette kendisine eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ile birlikte Başkan Özcan’ı, dernek binası önünde Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız ve gaziler karşıladı.

Ardından binaya çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şube Başkanı Yıldız ve beraberindeki gazilerin Gaziler Gününü kutlayarak, sohbet etti.

Kahraman gazilerin fedakarlıklarına değinen Özcan, “Muharip Gaziler olarak bu özel gününüzü başkanımızın nezdinde kutluyorum. Sizlerin sayesinde huzur içerisinde bu vatana hizmet etmeye çalışıyoruz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu memleket için yaptıklarınızı tarih yazıyor zaten. Bu ülkenin nasıl kazanıldığını unutanlar var. Kıbrıs’ta ne mücadeleler yapıldığını unutanlar var. Bunlar maalesef tarihimizi yeterince okumuyorlar. Milli Eğitimde yapılacak en önemli değişiklik bence tarih alanında olmalıdır. Gerçekten çocuklarımıza Kurtuluş Savaşı’nı, Kore Savaşı’nı, Kıbrıs Barış Harekatı’nı da anlatmamız gerekiyor. Geçen Meclis toplantımızda en önemli bulvarlarımızdan bir tanesinin adını ortak talebinizle Rauf Denktaş olarak değiştirdik. Emekli Subaylar Derneği Başkanımız Ahmet Şerafettin Yamaner de bir söz verdi; Rauf Denktaş’ın güzel bir anıtını oraya konuşlandıracak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Ersin Beyin katılımıyla hep birlikte açılışını gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız da Başkan Özcan’a teşekkür ederek, “Başkanım her zaman bizlerin yanındasınız. O nedenle nazik ziyaretiniz ve bizlere verdiğiniz değer için size teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler