Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AKGÜL VE DURAK’TAN BAHÇELİ’YE ZİYARET

AKGÜL VE DURAK’TAN BAHÇELİ’YE ZİYARET
MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve İl Başkanı İlhan Durak, 14 Mayıs seçimlerinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında İlhan Durak, seçim çalışmaları ve sonuçlar hakkında hazırladığı raporu Bahçeli'ye iletti.

Başkan İlhan Durak, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda, "Bolu'da 54 yıl sonra elde ettiğimiz zaferimizin sevincini, hemşerilerimizin ve teşkilatlarımızın en içten selam ve saygılarını Bilge Liderimize ifade etmenin mutluluğu içindeyiz" şeklinde ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ise 54 yıl sonra Bolu’da elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını kaydederek; “Bilge Liderimiz, Türkmen beyimiz, MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendiyi, İl Başkanımız Sn. İlhan Durak ile birlikte ziyaret ederek, şahsımıza ve teşkilatımıza olan destek ve teveccühleri için şükranlarımızı arz ettik. Bolu’da 54 yıl sonra elde ettiğimiz zaferimizin sevincini, hemşerilerimizin ve teşkilatlarımızın en içten selam ve saygılarını Bilge Liderimize ifade etmenin mutluluğu içindeyiz. Liderimizde teşkilatlarımıza ve Bolu Halkına selamlarını ilettiler” dedi.