Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

SULTANLAR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı, Konuk olduğu Gaziantep Temsilcisi Adam Spor karşısında aldığı galibiyetle seriyi 6 maça, galibiyet sayısını ise 15 maça çıkardı. Ligde normal sezonun bitmesine 4 maç kala Bolunun Sultanları en yakın rakiplerinden 2 galibiyet önde gidiyor. İki sezondur her maçta tribündeki yerini alan Başkan Barut, Gaziantep deplasmanında da takımı yalnız bırakmadı.

Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Voleybol takımı şampiyonluğa koşuyor. İlk yarının son maçında aldığı mağlubiyet sonrası, 6 galibiyet serisi, toplamda 15 galibiyetle liderliğini sürdürüyor. Ligin önemli ekiplerinden ve play-off içerisinde yer alan takımlarından Adam Spor ile Gaziantep’te karşılaşan Bolunun Sultanları sahadan 3 – 1 galip ayrıldı. Ligin başından bu yana liderliğini sürdüren Bolu Belediyespor en yakın rakibine 2 galibiyet fark açarak liderliğin tek sahibi oldu.

Kulübün başına 2019 – 2020 sezonunda geçen ve tüm branşlarda bolunun değerine değer katmak için çabaladıklarını her fırsatta dile getiren Kulüp Başkanı Sinan Barut, iki sezondur Voleybol takımını yalnız bırakmıyor. Ev sahibi oldukları maçlarda ve deplasmanda sürekli takımın yanında yer alan Başkan Barut Gaziantep deplasmanında da takımı yalnız bırakmadı. 17.hafta karşılaşmasında konuk olduğu Adam Spor maçında setlere göre yansıyan önemli anlar ise şu şekilde;

Karşılaşmaya Adam spor sayısıyla başlansa da Belediyespor ilk rallide cevap verdi ve karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı. Bolu Belediyespor arka arkaya aldığı sayılarla skoru önce 5 – 2, ardından 9 – 3e kadar getirdi Adam spor bu setteki iki molasını da kullandı. üstünlüğünü devam ettiren Bolunun Sultanları teknik molaya 12 – 5 önde girdi. Setin devamında Adam spor farkı kapatsa da Bolunun sultanları 25 – 20 seti alarak maçta 1 – 0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci seti her iki takımında üstün mücadelesiyle başladı. Üstünlük sağlayamayan ekipler 11 – 11e kadar berabere gitti ve Teknik Molaya Bolunun Sultanları 12 – 11 önde girdi. Mola sonrası da setin başlangıcı gibi devam etti ve her iki ekipte setin sonuna kadar üstünlük kuramadı. Setin sonunu iyi oynayan ve hata yapmayan Adam Spor seti 25 – 23 kazanarak maçtaki skoru 1 – 1e getirdi.

Maçın üçüncü seti de ikinci set düzeyin de ve karşılıklı sayılarla başladı. Setin devamında skor 9 – 9ken hata yapmayan Bolu Belediyespor Teknik Molaya 12 – 9 önde giren ekip oldu. Mola sonrasında Belediyespor farkı 5 sayıya kadar çıkartıp skoru 15 – 10a getirdiğinde Adam Spor molasını kullandı. yakaladığı skor farkını iyi kullanan Bolu Belediyespor seti 25 – 21 kazanarak maçta 2 – 1 öne geçti.

Maçın dördüncü seti karşılıklı sayılarla başlasa da 6 – 6dan sonra Bolu Belediyespor’un basit hatalarını iyi değerlendiren Adam Spor skoru 9 – 6ya kadar getirdi ve Bolu Ekibi molasını kullandı. mola sonrasında hızlı toparlanan Belediyespor Teknik Molaya 12 – 11 önde girdi. Mola sonrasında Bolunun Sultanları skoru 20 – 14e kadar getirdi ve Adam Spor molasını kullandı. mola sonrasında düzenini bozmayan Bolunun Sultanları setten 25 – 19, maçtan ise 3 – 1 galip ayrıldı.

Kazanılan bu maçla art arda 6. Maçından galip ayrılan Bolu Belediyespor Voleybol takımı ligin 18.hafta karşılaşmasında Ankara temsilcisi Numune takımını konuk edecek. 6 Mart Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma 14:00’da 17 Temmuz Spor Salonunda oynanacak.