Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA COŞKULU ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

BOLU'DA COŞKULU ZAFER YÜRÜYÜŞÜ
Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yüzlerce kişi belediye bandosu eşliğinde Kent Meydanı'ndan Belediye Önüne kadar yürüdü. Bolu halkı coşkuyla zafer bayramını kutladı.


Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yılı dolayısıyla bando gösterisi ve kortej yürüyüşü düzenlendi. Bolu Belediyesi’nin koronavirüs tedbirlerine dikkat ederek düzenlediği kutlama etkinlikleri valilik önünde bando konseri ile başladı. Etkinliğe Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eşi Meral Özcan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ayrıca belediye ekipleri tarafından vatandaşlara da 10 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.

BANDO EŞLİĞİNDİ YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Etkinlikte Bolu Belediye Bandosu ‘Zafer TIR’ında sahne alarak, bir saat boyunca en sevilen marş ve şarkıları seslendirdi. Muhteşem konserin ardından kalabalık tarafından bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindekiler bando eşliğinde Kent Meydanı’ndan Demokrasi Meydanı’nda kadar yürüdü.  Kalabalığa cadde esnafı ve vatandaşlar da alkışlarla ve ellerindeki Türk bayraklarıyla destek verdi.

Başkan Özcan, Kent Meydanı’nda yaptığı kısa konuşmada, korona virüs nedeniyle coşkulu bir kutlama etkinliği düzenleyemediklerini ancak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda daha coşkulu bir etkinlik düzenlemek istediklerini söyleyerek, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür etti.