Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR KÖTÜ BAŞLADI

BOLUSPOR KÖTÜ BAŞLADI
Boluspor, TFF 1.ligin 18.haftasında kendi sahasında Osmanlıspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Osmanlıspor’a 2-0 mağlup olarak ikinci yarıya mağlubiyetle başladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, Osmanlıspor karşısına; Yavuz, Adilehou, Melih, Gökhan, Seth, Arif, Hakan, Halilovic, Delarge, Dodo, Hayrullah on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bahadır, İsmail, Cumali, Mustafa Eskihellaç, Kubilay, Emre, Mustafa Durak yer aldı.

Osmanlıspor ise Boluspor karşına; Ahmet, Ali Eren, Ayuk, Mertcan, Beykan, Blagojevic, Halil İbrahim, Mehmet, Atakan, Barış, Oğuz yer aldı.

Yeni isimler sahada

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü yeni transferlerden Adilehou, Arif Morkaya, Halilovic ve Delarge’ye ilk on birde şans verirken deneyimli teknik adam Kubilay Türk Yılmaz, Bahadır Han Güngördü ve Emre Öztürk’ü yedek soyundurdu.

Osmanlıspor öne geçti

Karşılaşmaya Osmanlıspor’un vuruşu ile başlandı. Osmanlıspor maçın 14.dakikasında Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Boluspor defansının arkasına atılan topa hareketlenen Beykan, Yavuz ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Delarge mutlak pozisyonu kaçırdı

Bolupor maçın 17.dakikasında beraberlik golüne çok yaklaştı. Melih’in sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde dokunamayan Delarge topu filelere gönderemedi. Boluspor bu dakikada mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Boluspor’da maçın 22.dakikasında Delarge sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 43.dakikasında Hayrullah sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Osmanlıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Osmanlıspor’dan 1 gol daha

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Osmanlıspor maçın 58.dakikasında ikinci golü buldu. Blagojevic, orta şut karışımı yaptığı vuruşa son olarak dokunan Arif Morkaya kendi ağlarına gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi.

Boluspor’dan peş peşe değişiklikler

Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 59.dakikasında yaptı. Mustafa Durak oyuna girdi, Melih Okutan oyundan çıktı. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 63.dakikada yaptı. Delarge oyundan girdi, Kubilay oyuna girdi. Boluspor’da maçın 64.dakikasında Gökhan Sazdağı sarı kart gördü. Boluspor son oyuncu değişikliğini 71.dakikada yaptı. Mustafa Eskihellaç oyuna girdi, Dodo oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Osmanlıspor’a 2-0 mağlup olarak ikinci yarıya mağlubiyetle başladı.