Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU KAMPANYAYA KENDİ İMKÂNLARIMLA KATILACAĞIM”

“BU KAMPANYAYA KENDİ İMKÂNLARIMLA KATILACAĞIM”
Boluspor’da Başkanlığa Savaş Abak’ın seçilmesinin ardından başlatılan destek kampanyası tüm hızıyla sürüyor. “HerDestekBirUmut” sloganıyla başlatılan bağış kampanyasında hatırı sayılır bir para toplanma amacında.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ta, Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar’ın imza töreninde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE BEN BU KAMPANYAYA KENDİ İMKÂNLARIMLA KATILACAĞIM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılan kampanyaya kendi imkanlarıyla katılacağını gerek il içi gerekse il dışında çeşitli temaslarda bulunduğunu aktararak; “2 yıl önce Sayın Valimiz, ticaret odası başkanımızla birlikte iş adamlarımızı ziyaret etmiştik. Benzer bir talep ile yine gelebiliriz. Diğer arkadaşlarım gelmese bile gerek başkanla gerek kendim Bolu’da bu işe katkı verebilecek tüm iş adamlarını ziyaret edeceğim. Şehir dışında da ziyaret edebileceğimiz dostlarımız var. Önümüzde ki günlerde ben bu kampanyaya kendi imkânlarımla katılacağım. O gün ben çok duygulanmıştım. Bir arkadaşımız çıkıp ben 50 bin lira bağış yapacağım demişti. Hemen de gerekeni yapmış. Bahadır için bu 50 bin lira önemli bir para. Ama o paraların onun kadar önemli olmayan birçok insanımız var. İçinde Boluspor sevdası varsa bunu gösterecekler. Burada sadece başkana, yöneticilere ve bize yüklenmememiz gerekiyor” dedi.

“EN AZINDAN ORTA SIRALARDA OYNAYACAK TAKIMI KURALIM”

Özcan, orta sıralara oynayacak bir takımın kurulması gerektiğine vurdu yaparak sözlerini şöyle noktaladı: “Allah geçen ayki tabloyu bize bir daha göstermesin. Biz artık daha güzel şeylerden bahsetmek istiyoruz. Burada hem futbolcu eğitilmesi gerekiyor. Hem de sporcu anlamda başarısız olunmaması gerekiyor. Bazen bir talkım kuruyorsunuz alıp başını gidiyor. Bazen de çok güçlü bir takım kurduk diyorsunuz sportif başarı gelmiyor. En azından orta sıralarda oynayacak takımı kuralım. İşler yolunda giderse ara transferle bizlerde hedefi büyütüp yukarıya doğru gideriz.”

“HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ise, herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirerek; “Katılım güzel. Kampanya başlattık. Borç bakiyemiz biraz fazla. Tesislerde de genel anlamda sıkıntılar var. Tanju başkanımız sağ olsun bir ekip gönderdi. Yapılaşma da bir sıkıntı var. Tesislerimiz dede ufak tefek sıkıntılar var. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bütün Bolu’nun desteğine ihtiyacımız var. Biz burada bugün varız yarın yokuz.  Bizler burada emanetçiyiz. Bu kulüp ve Boluspor ilelebet devam edecektir” ifadelerini kullandı. 
Etiketler: bolu haberler